SLO - ENG
 


Prizorišča
Program
Spremembe, novice
Foto
Informacije
Moj Lent
Nagradna igra
Pokrovitelji
Povezave



INTERNET PARTNER



Prizorišča
Program
Spremembe, novice
Foto
Informacije
Moj Lent
Nagradna igra
Pokrovitelji
Povezave


SLON IN SADEž

Kabaret

Datum: 02.07.2003 ob 20:10
Prizori?襺 Jurčkov oder


Sodelujeta:
Igor Bračič
Jure Karas

Igor in Jure sta prvi politično nekorektni duet v Republiki Sloveniji.

Potem ko sta prevozila več kot pol Slovenije in zanesla svoj vpliv tudi med Slovence na tujem, se legendarni dvojec brez krmarja ponovno vrača v mariborski KGB. S svojo ekstravagantnostjo bosta gotovo ponovno nasmejala še tako kisle obiskovalce (take ki pijejo samo kislo vodo, no pa saj teh v Mariboru ni!).
Gre za duet neverjetnih intelektualnih zmožnosti, od katerih pa jih prav dosti ne boste uspeli zaznati v tokratnem nastopu. Znana po svoji neverjetni lepoti, ki pa jo zelo dobro skrivata in velikih sposobnostih razmišljanja v spanju, bosta zelo vesela vašega obiska. Vendar pozor, ne hodite v prevelikih skupinah in naj vas sploh ne bo preveč, saj so glavne oboževalke pod odrom potem v nevarnosti za zdravje in življenje. Prihajajte kulturno kot ljudje, povabite ju na kozarec ali na obisk v eksotično deželo in potem odidite v miru.
Če vas bodo navdušili hiti kot »Taliban regae« ali »Going to Guanantanamobe«, jih ne prepevajte na glas, ker so po mnenju Miše Molk sporni, pa tudi ostali bi lahko bili nevarni za vas (kot npr. »Ko bi le imela penis« v ženski družbi).

PS: Otrokom do šestega leta ni treba plačati vstopnine, naj jim jo plačajo starši.

Prireditev vam poklanja:


Nazaj







GLAVNI GENERALNI
POKROVITELJ