SLO - ENG
 


Prizorišča
Program
Spremembe, novice
Foto
Informacije
Moj Lent
Nagradna igra
Pokrovitelji
Povezave



INTERNET PARTNER



Prizorišča
Program
Spremembe, novice
Foto
Informacije
Moj Lent
Nagradna igra
Pokrovitelji
Povezave


ŠANK ROCK, ALYA

Koncert

Datum: 01.07.2003 ob 21:30
Prizori?襺 Večerov oder
Glasba: MP3 1

ŠANK ROCK:
Matjaž Jelen (vokal)
Bor Zuljan (kitara)
Cveto Polak (bas kitara)
Davor Klarič (klaviature)
Aleš Uranjek (bobni)

Po nekajletni pavzi, so se fantje na slovenske odre vrnili aprila lani, vrnitev pa obeležili z izdajo zgoščenke Od šanka do rocka, ki vsebuje njihove največje uspešnice. Sledila je turneja 34 tih koncertov, na katerih jih je po vsej Sloveniji videlo preko 70.000 oboževalcev. Sredi junija pri založbi Menart izide njihov čisto nov album (že 12 po vrsti) ki bo nosil naslov VZEMI ali PUSTI, napovedali pa sta ga že uspešnici Vzemi ali pusti in balada Hvala za vse.
Z odličnim mladim fotografom in režiserjem Sašo Hesom so Šank Rockovci posneli tudi videospot za komad TV.


ALEŠ URANJEK: 21.01.1964, vodnar , bobni, glasbenik in poslovnež. Sodeloval z številnimi slovenskimi glasbeniki - Anja Rupel, Pero Lovšin, Yogurt,... Njegova agencija zastopa številne glasbene izvajalce.
BOR ZULJAN: 22.04.1969, bik , kitara, glasbenik, producent, aranžer, poslovnež. Posnel solo ploščo z instrumentalno glasbo, lastnik trgovine v Novi Gorici, sodeloval z številnimi slovenskimi glasbeniki - Miran Rudan, Vili Resnik,...
CVETO POLAK: 14.09.1963, devica , bas, glasbenik, sodeloval z številnimi glasbeniki - Vili Resnik, Deja Mušič, Sašo Vrtnar, Dado Topič, ... dela kot studijski glasbenik in sodeluje še z dvema bendoma.
DAVOR KLARIČ: 27.12.1966, kozorog , klaviature, glasbenik, sodeloval s številnimi slovenskimi glasbeniki, trenutno igra še z Elevatorsi in Vladom Kreslinom.
MATJAŽ JELEN: 26.02.1966, ribi ,vokal, glasbenik in poslovnež, posnel solo projekt in imel solo koncerte s spremljevalnim bendom (člani skupine Wellblott), lastnik lokala v Velenju.


ALYA:
Alya (vokal)
Gregor Bele (klaviature)
Gregor Kralj (bas)
Tadej Lah (kitara)
Luka Jošovc (bobni)

Atraktivna Alya se z glasbo ukvarja že od malega, prvič pa se je širši javnosti predstavila na Festivalu Radia Hit, z komadom Mr. Poželenja. Tudi komad Ne vzemi me zares, se je dobro odrezal na ra postajah. Sledil je izbor Supermodel Slovenije 2002, kjer je predstavila komad Igra, nazadnje pa smo jo lahko videli na EMI in izboru Miss Univerzum, kjer je predstavila Exploziv(no), pesem s katero je bila tudi na prvem mestu lestvice Stop pops 20. Jeseni bo izšel njen prvenec, do takrat pa jo lahko spoznate na explozivnih živih nastopih. Z bandom, ki ga sestavljajo Bele, Georg, Lah in Luka, poskrbi za dobro zabavo, saj poleg svoje glasbe izvaja tudi velike uspešnice Pink, Britney Spears, Guano Apes, En vogue ipd.
Nazaj





GLAVNI GENERALNI
POKROVITELJ